Här får du en present av mig

Jag rider fortfarande på vågen från igår. Fanstiskt gott samarbete må jag säga från mina läsare. Vi har numera en jättefin facebookadress, jag presenterar den stolt:

www.facebook.com/framgangen

Hur underbart som helst! När det går bra för jobbet går det bra för Arbetsbiträdet. Det hänger ihop!

I och med att vi fick en ny slashadress fick jag äran att ändra länken på vår hemsida. Jobbet som hemsideadmin är långt ifrån enkelt. Matchen var inte helt lätt då jag glömde den väsentliga koden "http://" före adressen ovanför. Lite teknisk är jag, men så teknisk att jag förstår varför koden måste stå framför... Det var ett under att jag ens kopplade det.

Mitt i allt tangethackade och huvudkliande kom Föreningskollegan med en bunt papper jag fick läsa igenom och försöka förstå. Där fick jag först läsa alla fem bladen med baksida för att fatta innebörden med hela bunten. Det var en faktura för medlemsavgiften, en organisationslista där ordförande och så vidare skulle skriva ner sina kontaktuppgifter på, en inbjudan till en stämma, ombudsförteckning till stämman, dagordning till stämman och till sist en nomineringslista till stämman. Mycket papper som inte hängde ihop först men senare fick ett sammanhang.
Knäppa utskick man får ibland... Det sysslar inte Framgången eller Föreningen med! ;)

Föreningens Göteborgsförening ska ha årsmöte i slutet av januari och det är dags att skicka ut handlingar. Jag fick i uppgift att punkta handlingarna. För att vara många och stora utskrifter skötte sig Bralle utmärkt. Ett hett tips bara till er som använder sig av punktskriftsmaskiner; När maskinen är på väg att ta tag i en utskrift, kör inte in huvudet i skåpet just då. Vilket oljud den för! Varför ska jag ha så bråttom med att få ut tidigare utskrifter för..?
När jag senare rev av skyddspappret för klisterremsan på ena kuvertet gav jag det till Föreningskollegan och utbrast "Här får du en present av mig!" Jag fick en kram till svar. När vi vände oss om tittade Projektledaren på oss och skrattade. "Ni ser ut att ha mycket roligare än mig." Det hade vi för han skrev ihop en dagordning till sitt kommande styrelsemöte.

Min dag har varit lugn och arbetssam. Vad morgondagen bringar vet jag inte exakt. En del facebook-rabiat-aktivitet kan jag lova i alla fall!
Bonusinlägg - Hard work räknas!

Med tanke på föregående inlägg vill jag tacka er som tryckte på Gilla-knappen! Ni är underbara. Delmål ett, att få minst 25 "gillisar" vid fredag är idag redan uppnått. Men utmaningen stannar inte där. Oh, nej!

Redan imorgon börjar brottningematchen med Inställningar-fenomentet på Facebook där jag och Företagskollegan ska ta dusten med slashadressen. Men vi är ju ett sånt dream team, så det fixar vi galant.
Nästa delmål presenteras i veckan. Vi måste tänka om och tänka mer, ni fans tog oss på sängen kan man säga.

Ha en underar tisdag!
Hälsningar
Facebookadmin

Företaget blir publikt - här arbetar Arbetsbiträdet!

Rabiat Facebookadministratör. Det kanske jag kan få 1 eller 2 procents ytterligare anställning på?

Jag och Företagskollegan vill kickstarta vår sida på Facebook. Fler ska gilla oss, fler ska vara aktiva i flödet. Vi ska synas på webben. För att det ska hända måste vi lägga ner lite tid varje dag då vi klär på oss rollen som Rabiata Facebookadmins. Hört det moderna uttrycket "troll"? Det kommer från engelskan och just den betydelsen är ungefär person som är extremt aktiv på nätet och kommenterar över allt och ingenstans. Jag ska bli ett troll. Rabiat troll dessutom! När jag ändå slänger mig med slang kan jag kasta in ordet smurfa. Det är en ordlek med ordet surfa som i surfa runt på internet. (Sorry för dumförklaringar här...) Här kommer det: Jag ska smurfa runt som ett litet rabiat troll!
Nog med trams, det är lite allvar med. Det är sant att vi måste lägga ner mer tid på vår fanpage. Jag tror vi kan nå kunder via de sociala medierna också bara vi lägger ner lite arbete som grund. Från vår sida måste vi smurfa runt på ALLA andras Facebooksidor, gilla och kommentera där. Kanske rent av tipsa om våra tjänster och utbildningar.

Delmål ett är att kunna få en slashadress och då måste man ha minst 25 stycken som tryker på Gilla-knappen. Hjälp oss i det arbetet! Smurfa in och var rabiat du med! Kolla bland annat in våra frågor vi ställer till våra fans.
Sök på "Framgången - Planering & Påverkan" eller klistra in länken nedan.
http://www.facebook.com/pages/Framg%C3%A5ngen-Planering-P%C3%A5verkan/142856345783786 
(Ful länk ovanför.. Efter 25 gilla-tryckningar kan vi istället skriva "www.facebook.com/framgangen" eller liknande. Mycket snyggare!) 

Nu blir Företaget publikt, men det gör inget. Mer publicitet skadar inte! Ett steg i rätt riktning i alla fall. De flesta vet redan vem jag är ändå. Så, välkommen till Framgången -  Planering & Påverkan!
Vi har en hemsida också, smurfa gärna runt på den med. www.framgangen.se

Medans jag smurfar runt är Föreningskollegan Arkivrabiat. Vi är ibland på helt olika vägar...

Passet innan fikarasten har jag frenetiskt letat efter boende åt Föreningens årsmöte. Räknat på priser och blivit helt matt över vad saker och ting kostar. Till slut hittade jag rätt och en bokning är ivägskickad.
I övrigt har småsaker tagit upp mycket tid. Skicka brev, svara på mail, svara i telefon, dubbelkolla kalendern. En helt vanlig dag för Arbetsbiträdet med andra ord.

Tryck på Gilla-knappen! 

God fortsättning!

2011 är slut. Mycket har hänt för Arbetsbiträdet.. Anställning i timmar, uppgraderad till prov, sin första riktiga semester - något upphackad men ändå, uppgraderad till tillsvidare, utökad tjänstgöringsgrad, fler kollegor, julavslutning på Kansliet med otroligt fina julklappar från mina tre arbetsgivare och sin första riktiga jul- och mellandagssemester.
2011 kunde inte ha varit bättre. Undrar hur privatpersonen Rebeccas arbetsliv hade sett ut om inte Bossen hade ringt upp mig i början av mars och frågat efter hjälp. Något som började med osäkert på timmar som nu 2012, resulterade i tillsvidareanställning och djupt rotade relationer till Bossen, Företagskollegan, Föreningskollegan och Projektledaren.
Jag kan nu avslöja, med glimten i ögat, min tanke ett par veckor innan provanställningen i våras om att göra mig förpillat oumbärlig. Jag trivdes så bra och ville verkligen jobba kvar. 
Om jag lyckats får någon annan avgöra. Men den tanken finns alltid i mitt huvud, då man alltid kan göra bättre ifrån sig - att vara bäst är långt ifrån statiskt och något man måste jobba på.

Vad som händer under 2012 vet jag inte riktigt. Förhoppningsvis, och något vi alla tre på Företaget jobbar på, är att utöka verksamheten och värva till våra kurser, föreläsningar och tjänster. En vacker dag hoppas jag att min tjänstgöringsgrad ökas och mina arbetsuppgifter blir fler.  

Kansliet/Kontoret har fått en liten upprustning. Det utlystes en Kanslidag där all personal skulle göra i ordning och rusta upp så smått. Föreningskollegan tog hand om servern där hon organiserade och säkerhetskopierade. Projektledaren och jag själv slängde ut i pricip allt ur Kopieringsrummet, ändrade om hyllor och hyllplan, lade allt i den ordning vi ville ha det och märkte upp hyllorna efter ett bokstavs- och siffersystem för att underlätta för orienteringen. Resultatet blev mycket gott. Det är en fröjd att gå i där numera. Jag vet precis vart saker och ting ligger! Bossen kan läsa i dokumentet på den gemensamma servern var pennor eller block ligger och sedan leta upp rätt hylla och rätt hyllplan. Superbra!
Kanslidagen avslutades med en mycket trevlig arfterwork.
Vi har kommit ett steg närmare ett kontor till mig. En snickare har varit här och mätt och bedömt. Han ska skicka en ritning som sedan Projektledare, fast i egenskap av Föreningsordförande, skicka vidare till bostadsrättsföreningens styrelse. Jag hoppas på snabba led. Mer om det senare!

Jag kan fortfarande inte lova en kontinuerlig uppdatering av bloggen, men jag ska göra ett gott försök att uppdatera oftare och så ofta jag förmår.

Tack för uppmärksamheten och God fortsättning!
Det oumbärliga Arbetsbiträdet ;)

RSS 2.0